Komplette løsninger bestående av roboter, spesialmaskiner, transportbaner og annet utstyr.

Liten2012.11.02-13.13 - 3655 - Jon Schioldborg Baglo 2012

(Foto: Jon Schioldborg Baglo)

Vi har lang erfaring i å utvikle løsninger i samarbeid med kunden både når det gjelder robot og spesialmaskiner. Våre egenutviklede pallebaner er ofte en del av en slik løsning, og roboter fra Motomans brede produktspekter utgjør gjerne hovedelementene i en slik layout.

Gripere som håndterer kundespesifikke produkter utvikles av våre konstruktører, gjerne tilpasset flere forskjellige produkter eller med flere forskjellige funksjoner innebygget. Spesialmaskiner, både i forbindelse med næreingsmiddelhåndtering og annen industri, har vært et satsingsområde for Skala Robotech siden oppstarten av firmaet. Vår kompetanse på dette gjør at vi kan finne funksjonelle løsninger som møter kundens forventninger, både når det gjelder effektivitet og pris. Kapasitet er et viktig stikkord når det gjelder valg av løsning.

Vi ser at produksjons-maskinenes effektivitet stadig forbedres og at krav til høy driftssikkerhet er en selvfølge. Vi sikrer at våre maskiner møter disse kravene ved bruk av riktig teknologi kombinert med innovative løsninger. 

9001-eng-c

Skala Robotech er ISO 9001 sertifisert av Det Norske Veritas.