Vi tilbyr forebyggende vedlikehold, service/support, reservedelssalg og opplæring, for at dere skal få størst mulig verdi og utbytte av den leverte løsningen.

servic_supp

UTVID LIVSLENGDEN PÅ ANLEGGET DITT

Verdien av forebyggende vedlikehold og ettersyn, bør ikke undervurderes. Skala Robotech har en høyt kvalifisert stab med medarbeidere, som vet akkurat hva som skal til for at nettopp ditt anlegg skal yte optimalt til en hver tid. Dette gjelder både for service utført ute i felten, eller for support via telefon.

Skala Robotechs servicetelefon er betjent 24 timer i døgnet.
For henvendelser vedrørende service/support eller reservedeler ta kontakt på vår servicetelefon: 32 24 06 26 eller mail: tony@skala.no

OPPLÆRING ER ALLTID EN GOD INVESTERING

Vi tilbyr en rekke forskjellige kursløsninger, og er veldig fleksible med tanke på innhold og utføring. Noen ønsker et helt grunnleggende kurs, mens andre har behov for å lære litt mer eller har spesielle ønsker knyttet til sitt anlegg. Vi finner en løsning uansett.
Vi har egne kurslokaler og en egen robotcelle dedikert til opplæring. Dette gjør at vi kan utføre ”hands-on” opplæring, som ofte er det mest effektive. Vi holder også ved mange anledninger kurs ute hos kundene.

For henvendelser vedrørende opplæring, kontakt en av følgende:
Tony Thoresen, serviceleder Tlf. 915 67 289 - tony@skala.no
Trond Teigen, robot engineer Tlf. 924 58 128 - trond.teigen@skala.no