Skala Robotech er en del av Skala gruppen som omfatter en rekke selskaper med ulik spisskompetanse og produkttilbud. Morselskap er Skala Prosessteknikk.

Skala_pos_rgb_med

Felles for alle selskaperne er at vi tilbyr ulik kompertanse og teknologi til norsk næringsmiddelindustri. Sammen representerer vi et unikt tilbud av produkter og spisskompetanse til norsk næringsmidddelindustri. 

Skala_prosessteknikk_pos_rgb

Skala Prosessteknikk er ledende leverandør av tekniske tjenester, prosessutrustning, emballasje og forbruksartikler til norsk næringsmiddelindustri. Landteknikk tilbyr tjenester innen prosjektering, prosjektledelse og automatisering, og tar hånd om alt fra planlegging og prosjektering, til montasje og igangkjøring. Våre fagmiljøer forener kunnskap om næringsmiddelteknologi, automasjon og prosessteknikk. 

Skala_robotech_pos_rgb

Skala Robotech AS er en norsk ingeniørbedrift som prosjekterer og leverer robotiserings- og materialhåndteringsutstyr til næringsmiddelindustrien og øvrig industri. Selskapet har det norske agenturet for Motoman. 

Skala_fabrikk_pos_rgb

Skala Fabrikk AS er en spesialprodusent av gårdstanker, transporttanker og andre produkter i rustfritt stål med næringsmiddelindustrien som hovedmarked. Landteknikk produserer også spesialkonstruerte produkter for ulike typer kunder, samt underleveranser til andre produksjonsbedrifter.

Skala_foodtech_pos_rgb_med

Skala Foodtech AS er en ledende leverandør av produksjonsutstyr og automatiserte linjer til kjøtt industrien. Bedriften representerer en rekke ledende internasjonale aktører på dette området.

Maskon

Maskon AS utvikler og produserer løsninger og spesialmaskiner for robotisering og automatisering i industrien. Materialhåndtering og visionbasert teknologi er blant kjerneområdene. Maskon tilbyr alt fra rene konsulentoppdrag til turn-key løsninger.

garos_logo

Garos AB utvikler saltingssystemer, tromlere og saltinjektorer for kjøtt-, fjærfe- og fiskeindustrien og tilbyr alt fra løsningsutvikling til installasjon og igangkjøring. Bedriften produserer og leverer til kunder i hele verden.

stigebrandt_logo

Stigebrandt Hydroteknik AB er et ingeniørselskap innen miljø og avløpsteknikk. Bedriften er spesialist på rensing av industrielt og kommunalt avløpsvann, og har utviklet en rekke patenter på området.

3TS70px

3TS AS er spesialister på industrimontasje i næringsmiddelindustrien og i annen industri med særskilte krav.