Skala Robotech har lang erfaring og betydelig spisskompetanse innen robotisering og effektivisering av produksjonsprosesser. Vi bruker robotteknologien til å flytte, stable, pakke, bearbeide og håndtere produkter i en rekke ulike industrier.

Skreddersydde, komplette systemløsninger

Vi har svært lang erfaring i å implementere robotløsninger til mange ulike oppgaver, og skreddersyr komplette løsninger som kan omfatte robot, programmering, visionteknologi, transportører og annen nødvendig utrustning.

Gripere som håndterer kundespesifikke produkter utvikles av våre konstruktører, gjerne tilpasset flere forskjellige produkter eller med flere forskjellige funksjoner innebygget.

En rekke applikasjonsområder

I samarbeide med øvige selskap i Skala gruppen tilbyr vi løsninger til næringsmiddelindustrien, innen pakking, palletering og interntransport. Til annen industri leverer Skala Robotech løsninger innen ulike områder som maskinbetjening, sveiseceller og møbelproduksjon.

Ikke bare robotteknologi

Som eneste norske leverandør utvikler, produserer og installerer Skala Robotech containerfyllere, kasseisettere og materialhåndteringsutstyr for Tetra Pak’s markedsselskaper.

Produktspekteret omfatter også spesialmaskiner, baneløsninger, utstyr for håndtering av containere, elevatorer og kassevendere, kassevaskere og stablere/nedstablere for kasser.